Un singur motiv sa treci pe albastru

Treci pe albastru

Recent am dat un interviu pentru site-ul blogunteer.ro in care am incercat pe cat posibil sa detaliez motivele pentru care am trecut pe albastru. El poate fi consultat aici.

Insa ce ai sa gasesti in articolul mentionat mai sus sunt lucruri despre mine, experientele care ma definesc si lucrurile pe care le-am facut.

Asa ca hai sa vorbim despre tine si voi incerca sa iti dau un singur motiv pentru care sa treci pe albastru. Un motiv pentru care se merita sa dedici timp si efort, sa iti iei responsabilitati si sa faci compromisuri cu tine.

Inainte sa iti spun singurul motiv pentru care sa treci pe albastru, imagineaza-ti urmatoarele:

– esti la o conferinta nationala alaturi de alte 400 de persoane si participi la un training despre schimburi internationale si cum poti sa schimbi viata unui alt student

– esti la o petrecere cu un mexican, un bulgar si un brazilian si incerci sa le arati cum se danseaza Brasoveanca

– esti intr-o organizatie in care inveti multe despre marketing si management de la persoane din companii

– esti un lider si conduci o echipa de 6 oameni sau chiar mai multi

– te afli intr-o organizatie care iti ofera posibilitatea sa mergi in Camerun sau Mexic si sa ajuti comunitatea de acolo sa creasca

Lista poate continua si sunt sigur ca cel putin una din situatiile de mai sus ti le-ai imaginat. Insa parca era vorba ca am sa iti spun un motiv pentru care sa treci pe albastru, nu-i asa?

Pai uite care este motivul, si este unul simplu. Motivul esti TU!

Daca te pui in situatiile de mai sus, tu realizezi ce persoana faina, dezvoltata atat personal, cat si profesional poti deveni? Realizezi ce limite poti dobori? Realizezi cu cate culturi poti interactiona? Iti dai seama cate oportunitati si tari poti explora intr-o organizatie internationala cum este AIESEC?

Pe scurt, ai sa iti dai seama de multe lucruri. Ai sa iti dai seama ca poti sa devii un lider international, un antreprenor care poate aduce o schimbare, in momentul in care este nevoie de o schimbare. Atunci ai sa fii un lider pentru cei din jur si o sa te urmeze.

Si atunci pe langa 30 de ore de curs si seminarii pe saptamana de la facultate, vei avea experientele mentionate mai sus si vei simti pe pielea ta cum iesi din zona ta de confort, vei dori sa iti iei riscuri si vei vrea sa aduci un impact. In plus, nu am mentionat nimic de distractie pentru ca ce se intampla la conferinte in general, isi aduc aminte doar cei care participa. Sau pe scurt, ce se intampla in AIESEC, ramane in AIESEC.

Daca inca mai stai pe ganduri NU te invit sa completezi formularul, insa daca esti indeajuns de curajos sau curajoasa sa iti iei experientele mentionate de mai sus, formularul acesta este pentru tine: Formular de inscriere.

Nu uita: Tu esti motivul pentru care sa treci pe albastru si depinde de tine de alegerile pe care le faci!

AIESEC Iasi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *