Nu te intinde mai mult decat ti-e plapuma!

Oprescu, DNA, Buuresti

Te trezesti intr-o duminica frumoasa si auzi ca balanta justitiei din Romania inclina in “defavoarea” primarului Bucurestiului Sorin Oprescu. Faci cercetari si citesti (aici) ca avea venituri totale de 147 000 lei, anual.

Daca stai bine si te gandesti, probabil in unele regiuni ale tarii cu acesti bani poti intretine cel putin 10 familii, poti renova un spital sau poti investi in educatia unor elevi. Poate asta este problema. O astfel de persoana nu poate atinge nivelul de imoralitate al primarilor corupti, doctorilor cu teze plagiate etc.

De mic am ramas cu proverbul “Nu te intinde mai mult decat ti-e plapuma!” si am incercat pe cat posibil sa il inteleg si sa il aplic in orice aspect al vietii. Si am mai intalnit oameni asemenea. Insa uneori nu imi explic prostia lacomia inconstienta unora de a-si dori mai mult, mai ales intr-un mod imoral si ilegal. Poate imi explica si mie cineva “De ce?”.

Mai multe comentarii nici nu as putea sa fac dar ma bucur ca mecanismele justitiei (inca) functioneaza. Si sper sa functioneze la fel de bine si in urmatorii ani.

Oprescu, DNA, Bucuresti

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *