Imi Daruiesc Ziua Cadou – de la idee la impact

Imi Daruiesc Ziua Cadou

Nu am mai scris de ceva vreme. Insa astazi o fac implinit si cu acceptare.

Din cate stii anul trecut de 1 octombrie am derulat campania Imi Daruiesc Ziua Cadou (mai multe detalii aici). O campanie destul de reusita, cu multi oameni frumosi care au crezut si sustinut ideaa si care au contribuit la schimbarea unor vieti – douasprezece fete din cadrul Centrului Diecezan Caritas au beneficiat de rechizite pentru toata perioada noului an scolar.

Din acea clipa am stiut ca se merita sa fac mai mult cu privire la acest proiect asa ca m-am decis sa lansez platforma www.imidaruiescziuacadou.ro. In aceeasi zi am avut ocazia sa vorbesc si cu o persoana pe care o stiam din cadrul unei organizatii si ne-am propusa colaboram impreuna la aceasta minunata idee.

Ca sa nu o lungesc prea mut din acel moment am format o echipa cu 2 amice din organizatia din care am facut parte – AIESEC . Si ca in orice echipa, au urmat cateva luni destul de intense, fericite si mai putin fericite – Skype-uri, planificari, frustrari, certuri, senzatia ca aducem un impact. Ai prins ideea. Si dupa cum stii, orice echipa are o dinamica. Din nefericire, lucrurile nu au mers tocmai cum ne doream, asa ca ne-am decis sa incheiem colaborarea.

Ce m-a bucurat insa, a fost sa vad ca platforma a fost dusa la bun sfarsit si ca acum se afla in Top 10 in finala organizata de catre Social Impact Berlin.

Si asta datorita unei echipa muncitoare care au avut curajul si determinarea (cu mult mai multa decat a mea) sa duca ideea mai departe intr-un lucru frumos – o platforma care schimba vietile a zeci de copii.

Puteti sa va daruiti si voi ziua cadou aici: www.imidaruiesc-ziuacadou.ro

La multi ani cu daruire!

Later edit: Ramona si echipa ei au castigat competitia Social Impact Berlin. Wohooo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *