Despre Nicu Enache

Citeşte ultimul articol

 

UN SINGUR MOTIV SA TRECI PE ALBASTRU

Recent am dat un interviu pentru site-ul blogunteer.ro in care am incercat pe cat posibil sa detaliez motivele pentru care am trecut pe albastru. El poate fi consultat aici.

Insa ce ai sa gasesti in articolul mentionat mai sus sunt lucruri despre mine, experientele care ma definesc si lucrurile pe care le-am facut.

Asa ca hai sa vorbim despre tine si am sa incerc sa iti dau un singur motiv pentru care sa treci pe albastru. Un motiv pentru care se merita sa dedici timp si efort, sa iti iei responsabilitati si sa faci compromisuri cu tine.

Citeşte articolul integral.

 

DESPRE MINE

 

Numele meu este Nicu Enache și sunt născut în Tecuci în toamna anului 1991, locuiesc de 3 ani in Iași și cred că in 30 de ani voi schimba orașul in care m-am nascut prin proiectul de suflet, Tecuci Optimist. In prezent dezvolt una din cele mai mari platforme de crowdfunding din Romania, www.imidaruiescziuacadou.ro si dezvolt un business in Londra, AdBicy Media.

Am creat acest blog ca o sursă de inspirație pentru tine și pentru mine. Este locul în care să te regăsești în ceea ce scriu și locul în care să văd și să simt în interior cât de mult pot contribui la dezvoltarea ta și a mea.

În momentul de față lucrez în domeniul vânzărilor într-o agenție de marketing, specializată în tot ceea ce înseamnă neconvențional.

Activitate pe scurt:

– în anul 2013 am absolvit specializarea Administrarea Afacerilor (cu predare în limba engleză) la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor

– în anul 2010 am intrat in organizația AIESEC Iași, unde am petrecut aproape 4 ani pe departamentul de vanzari. Aici am avut ocazia sa aduc peste 15 000 Euro in organizatie si sa fiu Vicepresedinte Business Development

– am livrat peste 100 ore de training pe teme precum vânzări, lucru în echipă, branding personal, leadership și vorbit in public, dezvoltare personală

– am participat la peste 20 de conferințe nationale, regionale și locale ( și una internatională)

– m-am implicat în peste 10 echipe de proiect